CERTIFIED & FEARLESS

Nolty Garden

Nolty Garden

Fearless High Performance Specialist

Lees meer

Nolty is een zeer empatische en emotioneel intelligente Consultant-Coach die bekend staat om zijn kalme en rustige uitstraling en vibe. Het harmonieuze aspect in zijn coachingsbenadering is uniek en bijzonder aangenaam. Kenmerkend aan zijn aanpak is dat hij je niet pleast, maar dient door je te zeggen en te laten zien wat je nodigt hebt, niet wat je per se prettig vindt.

Het behalen van het beoogde resultaat staat bij hem voorop. Met zijn ruime levenservaring is hij uitstekend in staat om de oorzaak van jouw vastlopen te achterhalen om je vervolgens te doen losbreken van je belemmerende overtuigingen en angsten. Dit leidt tot een bijzonder krachtige doorbraak in zowel je professionele als persoonlijke leven.

Nolty richt zich vooral op het creëren van een krachtige Kernideniteit en Fearless Mindset bij zijn cliënten dat zorgt voor een persoonlijke transformatie in positieve zin. Dus heb jij het gevoel dat je vastzit in leven en/of business en mis jij die personal power om je dromen en doelen te realiseren? Wil je transformeren in de krachtige, zelfbewuste en fearless versie van jezelf? Neem dan snel contact op met Nolty. Hij creëert samen met jou de persoonlijke doorbraak die je verlangt en verdient!

Roberto Elan

Roberto Elan

Founder & Fearless High Performance Expert

Lees meer
Elan is de grondlegger van Fearless Coachingin de Benelux en tevens founder van The Fearless Group. Het is het zijn missie om samen met zijn team van Fearless Consultant-Coaches hèt verschil te maken in zowel het professionele als persoonlijke leven van de vele cliënten die hij heeft gecoacht en begeleid. Zijn clientèle bestaat o.a. uit toegewijde ondernemers, leidinggevende professionals, (top)sporters en BN’ers.
Hij is tevens auteur van het succesvol verkochte boek #MINDSETOFABOSS. Elan helpt ‘leaders in business’ en een ieder die dit ambieert te worden om door te breken naar de next level in hun business en leven. Met zijn succesvolle en bewezen Fearless System meet hij ze een krachtige Kernidentiteit en Fearless Mindset aan waardoor ze in staat zijn om onbevreesd hun maximale potentieel te leven. Hierdoor kunnen zij op hun beurt weer van bijzondere waarde zijn voor hun omgeving.
Christiaan

Christiaan

Fearless High Performance Specialist

Lees meer
Christiaan is een unieke, krachtige en bijzonder effectieve ondernemer, professional en Fearless Living Specialist. Met zijn sterk analytisch vermogen legt hij in korte tijd de voornaamste oorzaken bloot die het leveren van jouw beste performance en het leiden van jouw ideale leven in de weg staan.
Voor ondernemers, leidinggevende professionals en ‘leaders in business’ die voor grote uitdagingen staan is hij als meervoudig Iron Man “the right man for the job” als het gaat om het snel en overtuigend overwinnen van angsten, tegenslagen en obstakels. Elke ondernemer of professional die ongeacht zijn of haar huidige level van succes klaar is voor de stap naar de next level, doet er zeer goed aan Christiaan z’n krachtige en effectieve begeleiding in te zetten voor het bereiken van zijn of haar dromen en doelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Hij maakt simpelweg het verschil tussen het zijn van goed of geweldig!
Romona Donk

Romona Donk

Fearless High Performance Coach

Lees meer
Romona is een bijzonder effectieve, doelgerichte en krachtige Consultant-Coach met jarenlange ervaring in het zorgondernemerschap. Met haar sterk analytisch vermogen en ‘out-of-the-box’ denkwijze schijnt zij nieuw licht op reeds bestaande problemen en obstakels dat leidt tot vernieuwende inzichten en oplossingen.
Met haar vermogen om jou te confronteren met je belemmerende overtuigingen en potentiële verborgen angsten maakt ze je als ondernemer of professional bewust van je eigen gedrag en denkwijze. Ze biedt vervolgens een bewezen methode om jou een Fearless Mindset aan te meten waardoor je onbevreesd en effectief de uitdagingen die voor je liggen het hoofd kunt bieden. Het resultaat is krachtige business en leven waaruit je diepe voldoening haalt.
Are you ready to step it up? Laat Romona weten dat je er klaar voor bent!
Pien Holleman

Pien Holleman

Fearless High Performance Coach

Lees meer
Pien is een emotioneel bijzonder intelligente en en multi-getalenteerde Consultant-Coach die snel tot de kern komt van jouw probleem of uitdaging en helpt je deze te overwinnen. Met haar hoog empatisch vermogen en topsportmentaliteit weet ze jou effectief te helpen bij het creëren van een krachtige doorbraak op persoonlijk en professioneel vlak.
 Zij is tevens in het bezit van de unieke specialisatie Metaphorical Fitness. Dit is een fitness benadering die naadloos aansluit op de power principes uit de Fearless Coaching ™ die jou helpt om zowel op mentaal als fysiek vlak krachtige doelen te behalen die ook een versterkende werking op elkaar hebben voor nog meer impact in jouw leven.
Ben jij klaar voor de volgende stap naar de meest krachtige en beste versie van jezelf in alle facetten van je leven? Dan helpt Pien je dit snel en effectief te realiseren.
Latifa Belhaj

Latifa Belhaj

Fearless High Performance Coach

Lees meer
Latifa is een multi-getalenteerde en ervaren professional en een uitzonderlijke Consultant-Coach met een zeer goed luisterend oor. Haar groot inlevingsvermogen en scherp analytisch inzicht zorgen ervoor dat ze snel tot de kern komt van wat jou in de weg staat om onbevreesd je maximale potentieel te leven en de transitie te maken van werkdruk naar werkgeluk.
Werken met Latifa is de beste investering als persoonlijke ontwikkeling en voldoening bij jou hoog in het vaandel staan. Ze zorgt ervoor dat je transformeert in de persoon die je moet zijn om exact hetgeen dat je wenst te gaan creëren in zowel je professionele als persoonlijke leven.
Vind je dat het tijd is voor het ervaren van jouw krachtigste en gelukkigste leven zowel zakelijk als privé? Latifa helpt je dit op de juiste en snelste wijze te realiseren.
Chiron Koole

Chiron Koole

Fearless High Performance Coach

Lees meer
Chiron is een scherpe, intelligente en krachtige Consultant-Coach. Hij weet als geen ander hoe hij (startende) ondernemers en professionals bijzonder sterk in hun schoenen laat staan zodat zij onbevreesd hun maximale potentie gaan leven en hun ambities waar durven te maken. Hij heeft een zeer goed luisterend oor en bezit de gave om snel tot de kern van de oorzaak of het probleem te komen om je vervolgens effectief te helpen deze op te lossen.
Hij is tevens in het bezit van de unieke specialisatie  Metaphorical Fitness. Dit is een fitness benadering die naadloos aansluit op de power principes uit de Fearless Coaching ™ die jou helpen om zowel op mentaal als fysiek vlak krachtige doelen te behalen die elkaar versterken.
Ben jij klaar om je krachtige innerlijke leider te ontdekken en deze aan het roer te plaatsen van je bedrijf en je persoonlijke leven voor uitzonderlijke resultaten en diepe voldoening? Dan is Chiron voor jou dé Consultant-Coach om mee samen te werken.
Oscar Sijtsma

Oscar Sijtsma

Fearless High Performance Coach

Lees meer
Oscar is een ervaren, effectieve en zeer doortastende Fearless Consultant-Coach. Met zijn jarenlange ervaring in het coachen van ondernemers, ceo’s en leidinggevende professionals haal je door met hem samen te werken een hoop kennis en inzicht in huis die jouw professionele en persoonlijke performance naar een hoger niveau te tilt.
Oscar is krachtig, empatisch en een ware analist. Hij is tevens in het bezit van de unieke specialisatie Metaphorical Fitness. Dit is een fitness benadering die naadloos aansluit op de power principes uit de Fearless Coaching ™ die jou helpt om zowel op mentaal als fysiek vlak krachtige doelen te behalen die ook een versterkende werking op elkaar hebben voor nog meer impact in jouw leven. Wil je transformeren in de krachtige (business)leader die je kunt zijn en wil je sterke resultaten creëren in je leven en bedrijf in relatief korte tijd, dan is Oscar dé aangewezen coach om dit samen mee te realiseren.
Ben jij klaar voor de volgende stap naar de meest krachtige en beste versie van jezelf in alle facetten van je leven? Dan helpt Oscar je dit snel en effectief te realiseren.
Diederik Heinink

Diederik Heinink

Fearless High Performance Coach

Lees meer
Diederik is een uitzonderlijke professional en een ware visionair. Met zijn ruime levenservaring en bijzondere samenwerkingen met leiders in het internationale bedrijfsleven is hij uniek binnen zijn vakgebied.
Hij is een krachtige en effectieve business strateeg, consultant en leadership coach met een fearless point of view, die je verder helpt te kijken in je business en leven dan jij doorgaans doet. Dit leidt tot vernieuwde inzichten en mogelijkheden. Vervolgens helpt hij je te transformeren in de persoon die je moet zijn om je doelen te behalen en tevens om je op de juiste manier in de markt als fearless thought leader te positioneren. Zijn begeleiding leidt tot uitzonderlijke resultaten. Business leaders weten hem al jaren te vinden voor het overwinnen van hun uitdagingen en obstakels en zijn vooruitstrevende visie.
Hij is tevens de juiste strateeg en coach om jou te helpen door te breken naar de next level met je business en brand. Are you ready to lead your field? Then you’re ready to be coached and guided by Diederik. Know that he’s ready for you!