Roberto Elan is een welbekende Fearless High Performance Expert & Breakthrough Specialist. Hij is tevens de founder van The Fearless Group, creator van The Fearless Success System® en auteur van het geprezen boek #MINDSETOFABOSS. 

FOUNDER

Elan is de afgelopen 20 jaar zelf actief geweest in de high level fitness, vechtsport en businesswereld en heeft zich de afgelopen 10 jaar toegelegd op het begeleiden van zijn clientèle naar structurele topprestaties in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Na een decennium lang zijn zelfontwikkelde transformatie- en succesformule te hebben doorontwikkeld, introduceerde hij deze vervolgens aan het bredere publiek. Hij bracht tevens zijn boek uit dat is gebaseerd op zijn Fearless Success System®.

Zijn clientèle bestaat uit succesvolle ondernemers, topatleten en verscheidene bn’ers. Maar ook gedreven en ambitieuze (startende) zzp’ers biedt hij waardevolle kennis, tools en skills voor het creëren van Fearless Success met zijn online platform fearlesslegend.com.

Elan is een man op een missie. Met zijn Fearless Success System® wil hij ondernemend en leidinggevend Nederland de krachtigste en relatief snelste weg bieden naar fearless high performance en uitzonderlijk succes in dé zes vitale levensgebieden door ze in staat te stellen om onbevreesd hun maximale potentieel te leven.