new_titles_1446x291_team

OSCAR SIJTSMA

Is een ervaren, effectieve en zeer doortastende Fearless Consultant-Coach. Met zijn jarenlange ervaring in het coachen van ondernemers, ceo’s en leidinggevende professionals haal je door met hem samen te werken een hoop kennis en inzicht in huis die jouw professionele en persoonlijke performance naar een hoger niveau te tilt.
Oscar is krachtig, empatisch en een ware analist. Hij is tevens in het bezit van de unieke specialisatie Metaphorical Fitness. Dit is een fitness benadering die naadloos aansluit op de power principes uit de Fearless Coaching ™ die jou helpt om zowel op mentaal als fysiek vlak krachtige doelen te behalen die ook een versterkende werking op elkaar hebben voor nog meer impact in jouw leven. Wil je transformeren in de krachtige (business)leader die je kunt zijn en wil je sterke resultaten creëren in je leven en bedrijf in relatief korte tijd, dan is Oscar dé aangewezen coach om dit samen mee te realiseren.
Ben jij klaar voor de volgende stap naar de meest krachtige en beste versie van jezelf in alle facetten van je leven? Dan helpt Oscar je dit snel en effectief te realiseren.

Ben jij klaar om je maximale potentieel te leven?