new_titles_1446x291_team

NOLTY GARDEN

 

Nolty is een zeer empatische en emotioneel intelligente Consultant-Coach die bekend staat om zijn kalme en rustige uitstraling en vibe. Het harmonieuze aspect in zijn coachingsbenadering is uniek en bijzonder aangenaam. Kenmerkend aan zijn aanpak is dat hij je niet pleast, maar dient door je te zeggen en te laten zien wat je nodigt hebt, niet wat je per se prettig vindt.

Het behalen van het beoogde resultaat staat bij hem voorop. Met zijn ruime levenservaring is hij uitstekend in staat om de oorzaak van jouw vastlopen te achterhalen om je vervolgens te doen losbreken van je belemmerende overtuigingen en angsten. Dit leidt tot een bijzonder krachtige doorbraak in zowel je professionele als persoonlijke leven.

Nolty richt zich vooral op het creëren van een krachtige Kernideniteit en Fearless Mindset bij zijn cliënten dat zorgt voor een persoonlijke transformatie in positieve zin. Dus heb jij het gevoel dat je vastzit in leven en/of business en mis jij die personal power om je dromen en doelen te realiseren? Wil je transformeren in de krachtige, zelfbewuste en fearless versie van jezelf? Neem dan snel contact op met Nolty. Hij creëert samen met jou de persoonlijke doorbraak die je verlangt en verdient!

Ben jij klaar om je maximale potentieel te leven?