Roberto Elan is de grondlegger van Fearless Coaching™ en de bij bijbehorende Fearless System™, auteur van het welgewaardeerde boek #MINDSETOFABOSS en een welbekende Peak Performance Coach. Met meer dan 20 jaar ervaring in de high-end business coaching en de high-level fitness-en vechtsportwereld, weet hij als geen ander wat er nodig is om z’n clienten in recordtijd mentaal vlijmscherp en fysiek super fit te krijgen. Elan werkt alleen met de meest toegewijde ondernemers, business professionals en atleten.

Tot zijn clientèle behoren o.a. verschillende BN’ers, (top)ondernemers, CEO’s, atleten en (eredivisie) voetbalclubs. Allemaal heeft hij ze op het pad geplaatst naar peak performance. Met The Fearless Group, richt hij zich op gedreven, ambitieuze ondernemers en business professionals die hun performance, business en hun persoonlijke leven willen brengen naar de next level. Door z’n cliënten op onconventionele wijze te voorzien van vernieuwende inzichten en effectieve tools die hij hen laat implementeren in hun dagelijkse leven, weet hij ze in relatief korte tijd te transformeren in Fearless High en Peak Performers.

IN DE MEDIA

Verscheidende keren is Elan verschenen of genoemd in de nationale media. Deze voormalig celebrity personal trainer & performance specialist en nu succesvol Fearless Coaching Expert en Peak Performance Coach, weet met zijn empathisch vermogen en zijn doeltreffende no-nonsens benadering, zijn cliënten los te krijgen uit vastgeroeste patronen. Hierdoor plaatst hij hen op het pad van Peak Performance en uitzonderlijk succes, in zowel hun persoonlijke als professionele leven.

MELD JE AAN EN KRIJG TOEGANG TOT DE EERSTE 7 HOOFDSTUKKEN

* indicates required