Roberto Elan is een welbekende High Performance Expert & Breakthrough Specialist. Hij is tevens de founder van The Fearless Group en auteur van het geprezen boek #MINDSETOFABOSS. Elan is de afgelopen 20 jaar zelf actief geweest in de high level fitness, vechtsport en businesswereld en heeft zich de afgelopen 10 jaar toegelegd op het begeleiden van zijn clientèle naar structurele topprestaties in zowel hun persoonlijke als professionele leven.

FOUNDER

Roberto Elan is een welbekende High Performance Expert & Breakthrough Specialist. Hij is tevens de founder van The
Fearless Group en auteur van het geprezen boek #MINDSETOFABOSS.

Elan is de afgelopen 20 jaar zelf actief geweest in de high level fitness, vechtsport en businesswereld en heeft zich de afgelopen 10 jaar toegelegd op het begeleiden van zijn clientèle naar structurele topprestaties in zowel hun persoonlijke als professionele leven. Na een decennia lang zijn zelfontwikkelde transformatie- en succesformule te hebben doorontwikkeld, introduceerde hij deze vervolgens aan het bredere publiek. Hij bracht tevens zijn boek uit dat is gebaseerd op zijn eerder genoemd systeem.

Zijn clientèle bestaat uit succesvolle ondernemers, topatleten en verscheidene bn’ers. Maar ook gedreven en ambitieuze startende zzp’ers biedt hij waardevolle kennis, tools en skills voor het creëren van Fearless Success met zijn platform fearlesslegend.com

Elan is een man op een missie. Met zijn Fearless Success System® wil hij ondernemend en leidinggevend Nederland de krachtigste en relatief snelste weg bieden naar fearless high performance en uitzonderlijk succes in de zes vitale levensgebieden van een high performer door ze in staat te stellen om onbevreesd hun maximale potentieel te leven.