new_titles_1446x291_fitfearless

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU

Ben jij een ondernemer, zzp’er of business professional? En heb jij tot nu toe uitstelgedrag vertoont als het gaat om het verbeteren van jouw persoonlijke fitheid en het benutten van je maximale potentieel? Ervaar je deels reeds het gewenste succes en is je leven comfortabel geworden? Dan heb ik slecht nieuws: je zit vast in je comfort zone! Stilstaan in het leven staat gelijk aan achteruitgang. Groei en verbetering vinden altijd plaats buiten je comfortzone. Het is voor jou dus de hoogste tijd om de figuurlijke knoop door te hakken en te besluiten om 2019 je fitste en krachtigste jaar ooit te maken!

Ondernemen en leidinggeven staan gelijk aan topsport. Jij leeft als high performer in een wereld waarin je te maken hebt met constante prestatiedruk en waar groei, verbetering en vooruitgang je enige optie zijn. Om keer op keer optimaal te kunnen blijven presteren is het van cruciaal belang dat je goed zorgt voor jouw Body & Mind.

Fit & Fearless is hèt trainings- en coaching programma voor de zelfbewuste ondernemer en professional. In een inspirerend, onconventioneel en effectief traject van 90 dagen werken gedreven ondernemers, professionals, zzp’ers, managers en  CEO’s en onder hoogwaardige persoonlijke begeleiding aan hun fysieke en mentale kracht en fitheid.

Wij weten, als specialisten in Fearless Peak Performance, als geen ander wat ervoor nodig is om jou binnen de kortste keren fysiek fit en mentaal sterk & scherp te krijgen. Ongeacht jouw huidige fysieke en mentale gesteldheid. Met onze eigen unieke formule waarin Hoogwaardige personal training effectief wordt gecombineerd met krachtige Fearless Coaching™ hebben we reeds talloze ondernemers, business professionals, BN’ers en atleten in hun beste mentale en fysieke staat ooit gebracht in relatief korte tijd. Daardoor kunnen zij uitzonderlijke resultaten blijven creëren in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

Ben jij gedreven, ambitieus en neem jij (vanaf nu) jouw succes, health & fitness serieus? Wil jij nu eens definitief afrekenen met jouw comfort zone en overtollige kilo’s ? Wil je met meer kracht en focus in jouw leven en business staan? Dan is jouw tijd nu aangebroken want dit programma is specifiek daarvoor ontworpen.

new_titles_1446x291_testimonials
tilly

Tilly – Ondernemer & Life Coach
Tilly verloor 10 kg in haar eerste 90 dagen. Inmiddels is zij 30 kg kwijt, bruist ze van de energie en gaat zij Fit & Fearless door het leven.


In het Fit & Fearless In 90 Days Programma krijg je veel voordeel en aantrekkelijke bonussen:

  2x Per week Hoogwaardige Personal Training van 45-60 minuten; (24 trainingen in totaal)
  1x Per week effectieve online Performance & Business Coaching (30 min.)
(3x per maand; 9 online coachingsessies in totaal)
  1x Per 4 weken Live Private Performance & Business Coaching van Certified Fearless Living Consultant (90 min.) t.w.v. €250 
   (3 Live Private coachingsessies in totaal)
•   
Health & Lifestyle advies t.w.v. €75 
  Gewichtsafname (vetverlies) van gemiddeld -8 kg
  Cashback actie: 
val tot 8 kilo af of kom in spiermassa aan en krijg €25,- vergoed voor elke verloren of gewonnen kilo!
•  
Het boek #MINDSETOFABOSS van Fearless Living Expert & Peak Performance Coach Roberto Elan t.w.v. €30  

JOUW RESULTATEN:

  Tomeloze energie;
•  Laser Focus;
  Rust in je hoofd;
  High of Peak Performance in business and life;
•  Fearless Mindset;
 Veel zelfvertrouwen;
 Daadkracht;
•  Hoge Productiviteit;
•  Besluitvaardigheid;
•  
Lef & Leiderschap
  Krachtig fundament voor de rest van het jaar 2020 en je leven!

 

 

Meld je snel aan en ontvang meer informatie over het programma.

new_titles_1446x291_testimonials
quincy

Quincy – Operational Manager
Quincy verloor 10 kg in zijn eerste 90 dagen. Inmiddels is hij 30 kg kwijt, heeft hij rust in z’n hoofd, tomeloze energie en laser focus. Nu is hij Fitter & Fearless in business and life.

Stel niet langer uit de beste en meest onbevreesde versie van jezelf te worden. Je toekomstige IK zal je dankbaar zijn. Meld je nu snel aan voor een voordelige en krachtige start van het voorjaar 2020! De investering in dit programma is normaliter €2995,– . Nu tijdelijk met maar liefst €500,- voordeel voor €2495,- ! En geniet daar bovenop nog eens van extra bonussen t.w.v. € 1055,- Een totale besparing van maar liefst € 1555,-.

Pak je voordeel en reserveer nu je plek!

new_titles_1446x291_meldjeaan
new_titles_1446x291_VIDEOCALL
new_titles_1446x291_overRE

Roberto Elan is de grondlegger van Fearless Coaching™ en een welbekende Peak Performance Coach. Met meer dan 20 jaar ervaring in de high performance coaching en de high-level fitness-en vechtsportwereld, weet hij als geen ander wat er nodig is om z’n cliënten in recordtijd mentaal vlijmscherp en fysiek super fit te krijgen. Elan werkt alleen met de meest toegewijde ondernemers, business professionals en atleten.

Tot zijn clientèle behoren o.a. verschillende BN’ers, ondernemers, CEO’s, atleten en (eredivisie-) voetbalteams, start ups en zzp’ers. Allemaal heeft hij ze op het pad geplaatst naar high of peak performance. Met z’n Fearless Living Academy richt hij zich op gedreven, ambitieuze entrepreneurs en professionals die hun performance en hun business willen brengen naar de next level. Door z’n cliënten op onconventionele wijze te voorzien van vernieuwende inzichten en effectieve tools die hij hen laat implementeren in hun dagelijkse leven, weet hij ze in relatief korte tijd te transformeren in Fearless Peak Performers.