new_titles_1446x291_fitfearless

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU

Ben jij een ondernemer, zzp’er of business professional? En heb jij tot nu toe uitstelgedrag vertoont als het gaat om het verbeteren van jouw persoonlijke fitheid en het benutten van je maximale potentieel? Of ervaar je reeds een bepaalde mate van succes en ben je daardoor te comfortabel geworden? Dan heb ik in beide gevallen slecht nieuws voor je, want je zit namelijk vast in je comfort zone! Stilstaan in het leven staat gelijk aan achteruitgang. Groei en verbetering vinden altijd plaats buiten je comfortzone. Het is voor jou dus de hoogste tijd om de figuurlijke knoop door te hakken en te besluiten om 2019 je fitste en krachtigste jaar ooit te maken!

Ondernemen en leidinggeven staan gelijk aan topsport. Jij leeft als high performer in een wereld waarin je te maken hebt met constante prestatiedruk en waar groei, verbetering en vooruitgang je enige optie zijn. Om keer op keer optimaal te kunnen blijven presteren is het van cruciaal belang dat je goed zorgt voor jouw Body & Mind.

Fit & Fearless is hèt trainings- en coaching programma voor de zelfbewuste ondernemer en professional. In een inspirerend, onconventioneel en effectief traject van 90 dagen werken gedreven ondernemers, professionals, zzp’ers, CEO’s en overige leidinggevenden onder hoogwaardige persoonlijke begeleiding aan hun fysieke en mentale kracht en fitheid.

Wij weten, als specialisten in Fearless Living & High Performance, als geen ander wat ervoor nodig is om jou binnen de kortste keren fysiek fit en mentaal sterk & scherp te krijgen. Ongeacht jouw huidige fysieke en mentale gesteldheid. Met onze eigen unieke formule waarin High Level personal training effectief wordt gecombineerd met krachtige Fearless Coaching™ hebben we reeds talloze ondernemers, business professionals, BN’ers en atleten in hun beste mentale en fysieke staat ooit gebracht in relatief korte tijd.  Zodat zij uitzonderlijke resultaten kunnen (blijven) creëren in zowel hun professionele als persoonlijke leven.

Ben jij gedreven, ambitieus en neem jij (vanaf nu) jouw succes, health & fitness serieus? Wil jij nu eens definitief afrekenen met jouw overtollige kilo’s en met meer kracht en focus in jouw leven en business staan? Dan is jouw tijd nu aangebroken!

new_titles_1446x291_testimonials
tilly

Tilly – Ondernemer & Life Coach
Tilly verloor 10 kg in haar eerste 90 dagen. Inmiddels is zij 30 kg kwijt, bruist ze van de energie en gaat zij Fit & Fearless door het leven.


In het Fit & Fearless In 90 Days Programma krijg je veel voordeel en aantrekkelijke bonussen:

  2x Per week Hoogwaardige Personal Fitness Training 45-60 minuten per training);
  1x Per week effectieve online Personal Performance & Business Coaching (3x per maand) (30 min.)
•  1x Per 4 weken Private Live Performance & Business Coaching met een Fearless Living Consultant (90 min.) t.w.v. €250 
  Health & Lifestyle advies t.w.v. €75 
  Gewichtsafname (vetverlies) van gemiddeld –8 kg en spiermassa toename van gemiddeld +3 kg
  Cashback actie: 
val tot 8 kilo af of kom aan in spiermassa en krijg €25,- vergoed voor elke verloren of gewonnen kilo!
•  
Het boek #MINDSETOFABOSS van Fearless Living Expert & Peak Performance Coach Roberto Elan t.w.v. €30

JOUW RESULTAAT:

  Tomeloze energie;
•  Laser Focus;
  Rust in je hoofd en overzicht;
  High en Peak Performance in business and life;
•  Fearless Mindset;
  Een fit en sterk lijf plus een betere shape;
•  Een krachtig fundament voor de rest het jaar en je leven!
•  Zelfvertrouwen;
•  Daadkracht;
•  Besluitvaardigheid;
•  Lef & Leiderschap;
• Hoge productiviteit.

Meld je snel aan en ontvang meer informatie over het programma.

new_titles_1446x291_testimonials
quincy

Quincy – Operational Manager
Quincy verloor 10 kg in zijn eerste 90 dagen. Inmiddels is hij 30 kg kwijt, heeft hij rust in z’n hoofd, tomeloze energie en laser focus. Nu is hij Fitter & Fearless in business and life.

Stel niet langer uit de beste en meest onbevreesde versie van jezelf te worden. Je toekomstige IK zal je dankbaar zijn. Meld je nu snel aan voor een voordelige en krachtige start van het voorjaar 2020! Met maar liefst €500,- aan voordeel! En geniet daar bovenop nog eens van extra bonussen t.w.v. €5675,- Een totale besparing van maar liefst €6175,-.

Pak je voordeel en reserveer nu je plek!

new_titles_1446x291_meldjeaan
new_titles_1446x291_VIDEOCALL
new_titles_1446x291_overRE

Roberto Elan is de grondlegger van Fearless Coaching™ en een welbekende Peak Performance Coach. Met meer dan 20 jaar ervaring in de high performance coaching en de high-level fitness-en vechtsportwereld, weet hij als geen ander wat er nodig is om z’n cliënten in recordtijd mentaal vlijmscherp en fysiek super fit te krijgen. Elan werkt alleen met de meest toegewijde ondernemers, business professionals en atleten.

Tot zijn clientèle behoren o.a. verschillende BN’ers, ondernemers, CEO’s, atleten en (eredivisie-)voetbalclubs, zzp’ers en start ups. Allemaal heeft hij ze op het pad geplaatst naar high performance of peak performance. Met The Fearless Group richt hij zich op gedreven, ambitieuze entrepreneurs en professionals die hun performance en hun business willen brengen naar de next level. Door z’n cliënten op onconventionele wijze te voorzien van vernieuwende inzichten en effectieve tools die hij hen laat implementeren in hun dagelijkse leven, weet hij ze in relatief korte tijd te transformeren in Fearless Peak Performers.