new_titles_2000x224_contender

VECHT VOOR JE DROMEN

Ondernemen staat gelijk aan topsport. Het is een dagelijkse strijd voor de continuïteit van je bedrijf, het blijven ontwikkelen van je business en voor het veiligstellen van de banen voor je werknemers. Kortom een grote verantwoordelijkheid die elke dag het uiterste van je vergt.

Succesvolle ondernemers en business professionals zijn gewend te strijden voor hun doelen, ambities en idealen. Ze weten dat als zij iets willen dat ze dit zelf zullen moeten creëren. In dit proces laten deze high performers het echter vaak na om voor henzelf rust en ruimte te creëren en zich te voorzien van een fitte body en krachtige mindset om elke dag weer optimaal te kunnen presteren. Zowel in hun business als in hun persoonlijke leven.

Het Fearless Contender Programma biedt grensverleggende ondernemers en business professionals de mogelijkheid om in slechts 16 weken tijd de basis te leggen voor een leven dat in het teken staat van peak performance, optimale gezondheid, rust, overzicht en een super hoge productiviteit. Wij weten als geen ander dat je voor het bereiken van elke volgende level van succes, jezelf opnieuw moet creëren. Een nog betere, fittere en meer ontwikkelde versie van jezelf. Dit unieke programma maakt het voor succesvolle ondernemers en business professionals mogelijk in korte tijd de transformatie te maken naar hun eigen 2.0 versie.

Speel het spel om te WINNEN, niet om NIET TE VERLIEZEN. Als een ware High Performer weet je dat uitzonderlijke resultaten worden geboekt buiten je comfortzone. Investeer dus in jezelf, inspireer je werknemers en je omgeving. Ga deze unieke uitdaging aan en geef gehoor aan de Contender in jou.

MELD JE AAN EN KRIJG TOEGANG TOT DE EERSTE 7 HOOFDSTUKKEN

* indicates required